· 

Workshops Amsterdam Light Festival ook geschikt voor meer gevorderde deelnemers

Misschien weet je al hoe je een camera scherp stelt in het donker, dat je het beste je beeldstabilisatie uit kunt zetten en de ISO zo laag mogelijk houdt wanneer je foto's maakt in het donker. Dit en nog meer technieken leg ik uit tijdens de workshops avondfotografie.

De workshop Amsterdam Light Festival is anders. Heb je al wat meer ervaring dan is deze workshop namelijk extra interessant voor jou. Want met alle heftige lichteffecten, hoge of juist lage objecten en vreemde afmetingen heb jij als fotograaf meer creatieve uitdagingen om tijdens deze workshop de meest spectaculaire foto's te kunnen maken. En ik ga je daar bij helpen!

 

Meer weten over de workshop en inschrijven? Klik hier

Reactie schrijven

Commentaren: 0