· 

Nieuw: Gielen Fotografie Workshops

Vanaf april zijn de fotografie workshops te vinden op deze site: gielenfotografieworkshops.nl! De site wordt de komende tijd uitgebreid en zal volledig gericht zijn op workshops en (privé)lessen fotografie. De informatie op de site wordt aangevuld met interessante video's, how-to's en technieuws.

Waarom een aparte site?

Een aparte site voor workshops geeft meer mogelijkheden om uit te breiden. Zo kun je in de toekomst op deze site ook online (een serie) privélessen boeken, wil ik meer tips&trucs delen en vind ik het leuk om foto's van mijn cursisten te laten zien.

 

remcogielen.nl

Zakelijke opdrachtgevers zien liever op een snelle manier voorbeelden van mijn werk. Daarom is deze site vanaf april vernieuwd en vooral gericht op mijn portfolio en de diensten die ik te bieden heb.

Fotograaf nodig?

Wil je mooie en speciale foto's van een feest, trouwerij of wil je een familiesessie boeken stuur me dan gerust een mailtje. Ik zorg graag voor mooie, speciale en sfeervolle foto's van jouw bijzondere momenten.

Reactie schrijven

Commentaren: 0