· 

Samenwerking Remco-Daniël Gielen met Reisfotografie.nl

Remco-Daniël Gielen Photography verzorgt vanaf 2019 in samenwerking met Reisfotografie.nl workshops in Amsterdam. Reisfotografie.nl is onderdeel van Pixfactory. Deze organisatie richt zich in de breedste zin van het woord op alles wat met fotografie te maken heeft.

Voor Remco is deze samenwerking belangrijk omdat de organisatie van de workshops in Amsterdam hem uit handen worden genomen. Hij houdt daarmee meer tijd over om dat te doen wat hij leuk vindt en waar hij goed in is: fotograferen en mensen leren fotograferen.

Urban Exploring in Amsterdam Noord

De fotografieworkshops Urban Exploring Amsterdam zijn de eerste workshops die zijn ingepland. De locatie is een voormalige scheepswerf aan de IJ-oever, de NDSM-werf. Deze omgeving is afwisselend en inspirerend voor fotografen. Containerdorpen, kunstprojecten, bouwkranen, prachtige uitzichten, graffiti, oude trams en historische boten: overal is iets te zien en te fotograferen. Er kan al worden ingeschreven voor 18 januari, 9 februari of 15 maart.

Reactie schrijven

Commentaren: 0