· 

Fotografie voor bedrijven: reclame, portretten en reportage

Versterk je relatie met klanten en relaties door gebruik te maken van sprekend beeld.  Heb je een nieuwe dienst, nieuw talent aangetrokken of ben je misschien bezig met een groot project? Huur eens een fotograaf in om deze ontwikkelingen met professioneel beeld aan je relaties te laten zien.

reclamefotografie

Reclamefotografie worden gebruikt op websites, in nieuwsbrieven, op banners, social media campagnes, in (bedrijfs)magazines, in advertenties, op posters en bij relatiegeschenken. Vertaal een dienst naar krachtige beelden en gebruik dit consequent binnen campagnes. Je doelgroep herkent je product of dienstverlening en legt steeds sneller de link met je bedrijf.

Boven: Punselie Koekjesfabriek i.o.v. Brand

Links: Goudse Kaasmarkt i.o.v. Gemeente Gouda (reclame buitenlandse markt)

Rechts: Vrouw en Busyness, editorial DeGoudaPortretfotografie

Weten met wie je zaken doet is misschien wel de belangrijkste reden om met een organisatie in contact te willen komen en blijven. Een goede eerste indruk is daarbij belangrijk voor de uitstraling van je bedrijf, bureau of praktijk. Behalve een portret in mijn studio kunnen portretten ook buiten worden gemaakt in de stad waarin je bent gevestigd of in je bedrijf.Reportagefotografie

Werk jij met je bedrijf aan de ontwikkeling van een project waar je trots op bent of ben je een groot evenement aan het organiseren? Hou je relaties tijdens het traject op de hoogte met een fotoreportage. Hiermee creëer je betrokkenheid en vertel je meer over je dienstverlening dan je met alleen tekst zou doen.

 

Reportage: Riverdale Festival


Bedrijfsfotografie voor iedereen

Het tarief voor een fotografie opdracht bestaat uit verschillende elementen. Hoeveel foto’s worden er gemaakt, waar is of zijn de locatie(s), om hoeveel verschillende beelden gaat het en wil je een artistieke of standaard nabewerking?

 

Gaat het om het leveren van afdrukken dan speelt vooral de afmeting en het medium ook nog een rol.Fotograaf nodig?

Heb je een idee voor fotosessie en wil je bespreken wat de mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak. Vul het formulier in of bel met 06-31590495.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.